Food Truck

Dragi roditelji,
Na ovoj stranici možete pronaći samo neke od naših mnogobrojnih torti, decije torte, odnosno torte za devojcice i torta za decake. Imate mogućnost i da mimo ovih prikazanih torti, vi sami izaberete izgled dečije torte koja se vama sviđa i da nam pošaljete fotografiju iste, a mi ćemo uraditi da decija torta izgleda kako ste poželeli. S obzirom da iz tehničkih razloga ne možemo postaviti ovde sve fotografije, ovde smo izabrali samo neke torte za deciji rodjendan koje prikazuju da gotovo sve varijante torte za decije rodjendane možemo izraditi. Dijecije torte odnosno torte za djecu obožavamo da radimo jer kada vidimo reakciju slavljenika kada vidi svoju na primer torte mini maus ili spajdermen torta, taj osmeh je neprocenjiv za nas. Decije torte beograd, možemo dovesti na mesto gde organizujete proslavu našem slavljeniku, u Beogradu.
Decije torte za devojcice i decije torte za decake mogu biti decije torte sa slagom, čokoladnim prelivom ili torte od fondana. Na tortama mogu biti ukrasi za torte vaših omiljenih crtanih junaka. Mogu biti i torte sa slikama, gde postavljamo jestive slike za torte – torte sa slikom. Torte za bebe, torta za prvi rodjendan i torte za krstenje takodje možete videti i poručiti kod nas.
Za decije torte cene možete pogledati u našem cenovniku ili nas pozvati na naš broj telefona 063634141. U telefonskom razgovoru vam možemo lepše objasniti sve oko cena decije torte, posebno oko cena torte sa slikom i cena kada su u pitanju ukrasi za torte.
Vaš TORTINI Cake factoryDecije torte galerija

decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte decije-rodjendanske-torte

Dečije torte

Vašem mališanu je rodjendan? Ima li lepšeg trenutka za roditelja od tog dana? To je onaj dan kada između ostalog našem mališanu želimo da ispunimo skoro svaku želju. I to je onaj dan kada su nam potrebne najlepše torte za devojcice i torta za decake. Jedna od najvećih želja naših mališana jeste da imaju ukusne i lepe torte za decije rodjendane. Sa figurama njihovih omiljenih crtanih junaka – ukrasi za torte. Mada kada bolje razmislimo to nije samo njihova želja nego i želja svakog roditelja. Želja da i mi odrasli budemo dete bar taj jedan dan. Zato je Tortini tu. Da ugodi svakoj Vašoj želji i po pitanju izgleda i po pitanju ukusa decije torte. Mi naše torte za deciji rodjendan pravimo sa puno ljubavi, tako da svaki zalogaj izazove osmeh na Vašem licu. Koristeći najcenjenije recepte uz iskustvo najboljih majstora. Ili jednostavno rečeno Tortini je tu za najslađe trenutke. Neki mališani vole torte od fondana a neki više vole decije torte sa slagom. Neki vole više šareno a neki baš i ne. Neki vole torte sa slikama. Ali svi mališani obožavaju da imaju neku od figura svojih omiljenih crtanih junaka. Mi smo tu da ukrasi za torte budu jako lepi tj da im napravimo njihove omiljene crtane junake, najveredostojnije moguće kako bi izmamili one najiskrenije osmehe na licima naših mališana. Ili da im se dopadnu torte sa slikom, i da im i tako izmamimo iskrene osmehe. A samim tim i na licima roditelja. U našoj ponudi se nalaze i cake pops i mafini. Tortini i to sprema kako bi upotpunio rodjendansko slavlje, naravno uz djecije torte po njihovom izboru. Torte za krstenje, torte za bebe i torta za prvi rodjendan takodje možete videti kod nas. Dovoljno je da nam pošaljete fotografiju kako želite da izgleda Vaša decija torta. Ili da nam kažete koji motiv želite. Ili da izaberete neku od slika iz naše galerije. Dijecije torte odnosno torte za djecu obožavamo da radimo jer je taj osmeh neprocenjiv za nas kada vidimo reakciju slavljenika kada vidi svoju na primer torte mini maus ili spajdermen torta. Decije torte beograd, možemo dovesti na mesto gde organizujete proslavu našem slavljeniku, u Beogradu. U našem cenovniku možete pogledati decije torte cene ili nas pozvati na naš broj telefona 063634141. U telefonskom razgovoru Vam možemo pojasniti sve oko cena decije torte, posebno oko cena kada su u pitanju ukrasi za torte i cena torte sa slikom.