Food Truck

Dragi naši mladenci,
Na ovoj stranici možete pronaći samo neke predloge za svadbene torte. Prikazane su samo neke od naših mnogobrojnih fotografija na kojima su torte za svadbu. Imate mogućnost i da mimo prikazanih fotografija mladenacke torte, vi sami izaberete sliku svecane torte koja se vama sviđa i da nam pošaljete istu, a mi ćemo izraditi svedbene torte prema vašoj fotografiji. S obzirom da iz tehničkih razloga ne možemo postaviti ovde sve fotografije, ovde smo izabrali samo neke od mladenackih torti koje prikazuju da gotovo sve varijante torte za vencanje možemo izraditi.
Torta za svadbu je svakako veoma bitan deo svakog venčanja. Zato će nam biti veliko zadovoljstvo da dođete do nas i da se na miru dogovorimo sve oko vaše svedbene torte. Naša velika molba jeste da se pre Vašeg dolaska telefonski dogovorimo oko termina Vašeg dolaska.
Čekamo vas.
Vaš TORTINI Cake factory


Mladenacke torte galerija

mladenacke-torte-13 svadbene-torte mladenacke-torte-1 mladenacke-torte-3 mladenacke-torte-8 mladenacke-torte-9 mladenacke-torte-10 mladenacke-torte-11 mladenacke-torte-12 mladenacke-torte-1 svadbene-torte svadbene-torte mladenacke-torte-2 mladenacke-torte-4 mladenacke-torte-6 mladenacke-torte-7 mladenacke-torte-1 mladenacke-torte-1 svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte mladenacke-torte-1 svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte mladenacke-torte-1 svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte svadbene-torte

Svadbene torte

Došao je i dan Vašeg venčanja, jedan od najbitnijih dana u životu svakog od nas! Čestitamo Vam unapred! Dok planirate Vaše venčanje, jedna od jako bitnih stvari jeste i izbor svedbene torte odnosno mladenacke torte. Šta Vam Tortini može ponuditi? Mi Vam nudimo pre svega maksimalni užitak. Prvo nas pozovite i dođite na degustaciju naših ukusa. Dok uživate u našim slatkišima, zavaljeni u našim udubnim foteljama, trebalo bi da zajedno izaberemo oblik, veličinu, ukrase i omiljeni ukus Vaše torte za svadbu odnosno torte za vencanje. Da samo to. A mi ćemo učiniti da Vaš užitak bude potpun sa našim poslasticama. U našoj ponudi imamo veliki izbor ukusa. Izaberite Vaš omiljeni ukus iz naše ponude i mi ćemo Vam napraviti najslađe svecane torte. Želite li čokoladne torte ili neku sa puno oraha? Možda neke voćne torte? Ili neku punu lepog krema? Može. Koji god ukus izaberete. Neki od naših ukusa su: čokoladna torta, kinder torta, nugat torta, vocna torta, boem torta (boemska torta), esterhazi torta, reforma torta, vasina torta, cheesecake u tri ukusa, cokoladna torta, kapri torta, moskva snit, posna torta, vocne torte... Sve naše ukuse sa fotografijama istih možete pogledati na sledećem linku www.tortini.rs/torte.html Što se tiče izgleda mladenačke torte, možete izabrati jedan od izgleda sa naših fotografija koje Vam ovde nudimo ili nam možete reći Vašu želju i mi ćemo tako napraviti. Ili nam možete poslati neke Vaše fotografije torte za svadbe koje su Vam se dopale. Želite li skroz belu ili možda neku bledu roze? Boja kajsije? Se nekim elegantnim sitnim cvetovima? Ili možda krupnim laticama? Vaš je izbor a naše je zadovoljstvo da Vam učinimo Vaš dan što svečanijim i lepšim. Ako želite da Vašim dragim gostima pored svečane torte ponudite i još nešto od slatkiša na pravom ste mestu. Torta za svadbu je svakako neizbežna ali pored mladenacke torte, kod nas možete izabrati i slatki sto. Tu su naše poslastice u čašama, mafini, praline, sitni kolaci, cake pops. Za svačiji ukus po nešto. Lepo i na oko a jos lepše na ukus. Vaše je samo da uživate, a mi Vam od srca želimo srećan i dogovečan zajednički život. Pošaljite nam neku lepu fotografiju sa Vašeg venčanja. Posebno negde gde se vidite i Vi i mladenacka torta. Pozovite nas i zakažite degustaciju, gde ćemo uz slatki zalogaj dogovoriti i sve ostale detalje.