tortini

Dragi rodjendanci,
Na ovoj stranici možete pronaći samo neke od naših mnogobrojnih torti, rodjendanske torte. Za rođendanske torte imate mogućnost i da mimo ovih prikazanih fotografija torte za rodjendan, vi sami izaberete fotografiju torte rodjendanske koja se vama sviđa i da nam pošaljete fotografiju te izabrane torte za rođendan, a mi ćemo izraditi torte rođendanske prema Vašoj želji. S obzirom da iz tehničkih razloga ne možemo postaviti ovde sve fotografije, ovde smo samo izabrali neke primere najlepse rodjendanske torte koje prikazuju da gotovo sve varijante torte za rodjendan možemo izraditi.
Torte za rođendan mogu biti torte od fondana, torte sa slagom ili sa čokoladnim prelivom. Na tortama mogu biti ukrasi za torte po Vašem izboru. Ukoliko želite, možete izabrati torte sa slikama, odnosno rodjendanske torte na koje postavljamo jestive slike za torte – torte sa slikom. Kod nas takodje možete pronaći torte za 18 rodjendan odnosno torte za punoletstvo.
Rodjendanske torte beograd, možemo dovesti na mesto gde organizujete proslavu, u Beogradu.
Za rodjendanske torte cene možete pogledati u našem cenovniku ili nas pozvati na naš broj telefona 063634141.
Vaš TORTINI Cake factory


Rodjendanske torte - galerija

rodjendanske torte rodjendansk torte rodjendansk torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte rodjendanske-torte

Torte za rodjendan

Vi slavite rođendan ili želite da obradujete nekoga za taj dan! Tortini pravi rodjendanske torte po Vašoj meri i želji. Bez obzira koliko godina slavite, budite dete bar na jedan dan u godini i obradujte sebe i svoje voljene rođake, prijatelje ili kolege uz najlepše rođendanske torte pravljene od strane vrhunskih majstora i dekorisane na najoriginalniji način. Uz naše rođendanske torte, bez sumnje, oživećete sva čula. Na prvi pogled naše rođendanske torte ostaćete bez daha, a nakon prvog zalogaja ostaćete bez reči i vratićete se u detinjstvo, kada su naše mame i bake pripremale rođendanske torte sa puno ljubavi i pažnje. Baš takve rođendanske torte pravi i Tortini. Svakom detalju smo maksimalno posvećeni, kako bi jedan zalogaj naše rođendanske torte izmamio naredni. Želimo da naše rođendanske torte budu nešto po čemu ćete pamtiti Vaš rođendan i poželeti da i sledeći slavimo sa Vama, jer mi tako postajemo deo Vaše porodice i prijatelja. Zbog toga nam je veoma važno da nam izrazite svoje želje za rođendanske torte, jer mi želje i ispunjavamo, a ima li šta lepše nego novu godinicu života započeti ispunjenom željom i najslađim ukusom. Rođendani su prilika da se ljudi sete jedni drugih, da požele najlepše želje i da provedu taj dan zajedno, a da taj događaj bude baš onakav kakav ste želeli, naše rođendanske torte će Vam upravo biti onaj „šlag na torti“ koji svi željno iščekujemo. Tortini rođendanske torte su tu zbog Vas i Vama dragih ljudi. Budite maštoviti, poželite nešto lepo i prenesite nam vaše želje, a mi ćemo ih oblikovati šlagom ili fondanom, sa figuricama ili vatrometom. Budite i Vi deo našeg kretivnog tima koji se svakodnevno trudi da ulepša najvažnije trenutke u životu uz najukusnije rođendanske torte. Dovoljno je samo da nas pozovete i kažete Vašu želju. Ili dođite do nas i lično nam je prenesite.